Wat heb je aan glas wanneer je daar niet doorheen kunt kijken? Bij Zaans Groen Glazenwassers Purmerend maken we elke ruit streeploos schoon. We bieden naast glazenbewassing ook diverse andere reinigingsdiensten die we niet alleen uitvoeren bij consumenten, maar ook voor zakelijke klanten met als doel jouw cliënten een schone en professionele omgeving aan te bieden. Bij Zaans Groen Glazenwassers kun je vertrouwen op maatwerk met een persoonlijke touch. Op die manier houden we niet alleen onze tarieven laag, we kunnen ook een optimale kwaliteit leveren.

We maken de keuze voor een glazenwasser in Purmerend wel heel eenvoudig dankzij onze lage tarieven en hoge kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie.

Zaans Groen Glazenwassers Purmerend

Hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief, wij zijn de professionele glazenwasser in Kampen die het waarmaken. Daarbij gebruiken we de nieuwste technologie en vertrouwde middelen. We stellen de veiligheid van onze cliënten en werknemers altijd voorop, dat geldt ook voor onze milieuvriendelijke werkwijze.

Wij kunnen vrijwel elk type gebouw schoonmaken zoals:

  • VVE’s
  • Winkels
  • Organisaties
  • Particuliere woningen
  • Zakelijke panden

Zaans Groen Glazenwassers Werkzaamheden

Elke dienst hier vermelden is haast onmogelijk, hier zijn alvast de meest gevraagde werkzaamheden:

  1. Hoogste kwaliteit glazenbewassing op basis van moderne middelen.
  2. Dakkapel reiniging doen we graag voor je, dan voorkomt gevaarlijke situaties op het dak met minder kans op slijtage.
  3. Met onze gevelreiniging diensten zorgen we dat ook een ouder pand er weer als nieuw uitziet!
  4. We zijn bij Zaans Groen Glazenwassers beschikbaar voor zowel buiten als binnen klussen zodat het overal stralend schoon, en ook hygiënisch wordt.

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening en tarieven van jouw glazenwasser in Purmerend direct contact met ons op.