Glas is om doorheen te kijken, bij Zaans Groen Glazenwassers Amsterdam zorgen we dat elke ruit streeploos schoon is, en leveren naast glazenbewassing ook andere schoonmaakdiensten. Daarbij werken we niet alleen voor particulieren, maar ook voor ondernemers die hun locatie graag schoon en professioneel houden voor hun klanten. Bij Zaans Groen Glazenwassers Amsterdam kun je vertrouwen op een persoonlijke aanpak met service op maat, zo leveren we niet alleen de beste kwaliteit, dit doen we ook tegen zeer scherpe tarieven.

Kies voor de glazenwasser in Amsterdam die kwaliteit levert tegen betaalbare tarieven, informeer naar alle mogelijkheden.

Zaans Groen Glazenwassers Amsterdam

Kwaliteit en betaalbaarheid, dat is waar waar we als professionele glazenwasser in Amsterdam voor staan. We werken met moderne middelen en materialen waarbij we rekening houden met milieuvriendelijk werken en veiligheid voor onze klanten en het personeel.

Wij reinigen vrijwel alle panden waaronder:

  • Particuliere woningen
  • Zakelijke panden
  • VVE’s
  • Winkels
  • Organisaties

Zaans Groen Glazenwassers Diensten

We kunnen op deze pagina niet al onze diensten opsommen, hier zijn de meest populaire werkzaamheden die wij uitvoeren:

  1. Onze glazenbewassing is van het hoogste niveau waarbij we gebruik maken van de meest moderne apparatuur.
  2. Met onze dakkapel reiniging hoef je zelf niet dat gevaarlijke dak op. Het schoonmaken van de dakkapel ziet er niet alleen goed uit, het voorkomt ook schade aan het dak.
  3. Geef met onze gevelreiniging service het pand een complete make-over, zo wordt elk gebouw weer in nieuwstaat gebracht!
  4. Zaans Groen Glazenwassers verzorgt de schoonmaak buiten en binnen voor een schone en hygiënische woon- en werkruimte.

Meer weten over de diensten en tarieven van jouw glazenwasser in Amsterdam? Neem direct contact met ons op voor meer informatie.