Gevelreiniging en Hogedrukreiniging van Zaans Groen Multidiensten

Mensen die door de stad lopen zal het wel opgevallen zijn, maar heel veel panden worden snel vies. Dit komt omdat smog, smeer, organismen en ander vuil zich gemakkelijk nestelt op en in de bakstenen van een pand. Niet alleen zorgt dit voor een niet zo mooie uitstraling, wanneer het niet onderhouden wordt kan het zelfs voor schade aan het pand zorgen.

Gelukkig is er een gemakkelijke manier om de gevel van een pand te reinigen, en dat is door gebruik te maken van gevelreiniging van Zaans Groen multidiensten. Met onze professionele hogedrukreiniging opstelling kunnen wij zelfs de lastigste gevels weer helemaal schoon krijgen. Natuurlijk kan hogedrukreiniging ook gebruikt worden voor andere schoonmaak doeleinden.

Hoe werkt gevelreiniging?

Eigenlijk werkt gevelreiniging heel simpel. Wij maken gebruik van sterke hogedrukreinigers die water met veel kracht uit een reinigingslans kunnen schieten. Hiermee is het mogelijk om letterlijk het vuil van de gevel af te spuiten. Omdat er bij gevelreiniging schoongemaakt wordt met water, worden er geen chemicali├źn vrijgelaten op jouw gevel en de natuur hieromheen. Dat is wel zo verantwoord.

Het voordeel van gevelreiniging door middel van hogedrukreiniging is het feit dat het water onder een zeer precieze druk eruit komt. Hierdoor wordt het vuil wel weggeblazen, maar zal de muur en de voegen zelf intact blijven.

Waar kan je hogedrukreiniging nog meer voor gebruiken?

Hogedrukreiniging is uitermate geschikt voor gevelreiniging, maar dit is lang niet de enige functie die het kan vervullen. Zo kan je hogedrukreiniging ook inzetten voor het schoonspuiten van klinkerpaden, opritten en tuin betegeling. Wil jij meer weten over de onze andere schoonmaak activiteiten, of wil je gebruik maken van onze gevelreiniging? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.